Tarieven

Mijn tijd is kostbaar

Ben jij Mij waard?

Ik heb geen tijd om te verdoen aan slaafjes of slavinnen die hun beloftes niet nakomen. Of die denken voor een dubbeltje op de eerste rang te kunnen zitten. Mijn tijd is kostbaar. En Ik wil die spenderen aan de slaafjes en slavinnen die het waard zijn.

Wat verwacht ik van jou?

Ik verwacht dat je betrouwbaar bent. Dat je gehoorzaam bent. En dat je niet met Mij gaat onderhandelen. Als Ik het leuk had gevonden om Mijn tijd te verdoen aan onderhandelen dan had Ik wel op een markt gaan werken.

Als jij Mijn onderdanige slaaf of slavin wilt worden, of Mijn geldslaaf of -slavin dan stuur je Mij een uitgebreide beschrijving van wat je zoekt en hoe je denkt Mij te kunnen blij maken. Daarna stuur Ik je een mail met een aanbod waar je zelf van kunt bepalen of je het aandurft.

Betaalmethoden

Als een betaling is afgesproken dient deze altijd vooraf betaald te worden. Er zijn meerdere manieren om te betalen:

  • Contant. Als je zo erg wordt beloond dat je een persoonlijke ontmoeting met Mij mag hebben, dan is betaling in contant mogelijk. Je zult dan het het correcte bedrag in een open envelop klaarhebben bij de start van onze ontmoeting.

  • iDeal. In het begin zullen we alleen online contact hebben. Dan zul je Mij (via iDeal) betalen in Bitcoin. Super simpel en snel.