Geldslaaf

Waardigheid is te koop

Geldslaaf

Een geldslaaf of geldslavin dient zijn of haar Meesteres door regelmatig financiële bijdrages te doen. Bij Mij kan dat variëren van het online kopen van kado’s, het sturen van kleedgeld, of het bijdragen aan Mijn toekomst of grotere uitgaves. Sommige van Mijn slaven betalen buitenlandse tripjes voor Mij (1e klas natuurlijk) of helpen bij het afbetalen van Mijn studielening.

FinDom

Het concept van geldslaven valt onder de officiëlere term Financial Domination, oftewel FinDom. Binnen FinDom heb je natuurlijk meerdere vormen. Je hebt geldslaven die alleen online geld overmaken en slaven die soms ook mee mogen om te shoppen en als lopende pinautomaat (Human ATM) dienen. Als je Mijn geldslaaf mag zijn, dan dien je Mij om Mij gelukkiger te maken. Je doet donaties in geld en betaalt leuke cadeautjes voor Mij, tripjes en andere leuke (en soms geile) ervaringen. Als Ik je waardig genoeg acht, krijg je van Mij foto’s van waarvoor je hebt bijgedragen.

Alleen de beste blijven

Mijn tijd is geld, letterlijk en figuurlijk. Ik heb maar tijd voor maximaal 10 waardige slaven en slavinnen. De belangrijkste waarde van een geldslaaf is zijn of haar onderdanigheid, en het geld wat hij of zij voor Mij overheeft. Hiermee maken ze Mij gelukkig en laten ze Mij level. Dus elke zoveel tijd kijk Ik naar de waardigheid van Mijn geldslaven en mogen de 10 beste blijven. De anderen zijn niet belangrijk genoeg en zullen goed moeten nadenken wat ze willen met hun miezerige leven. Ze krijgen nog 1 kans om de top 10 opnieuw te bereIk, en anders mogen ze alleen nog op afstand aan Mij denken.

De beste geldslaven

Ik heb besloten dat Ik de beste drie geldslaven en geldslavinnen van het jaar 2018 op deze pagina ga eren en hier ga noemen. Voor het jaar 2019 houd Ik de stand natuurlijk geheim totdat het jaar over is. Als je nuttig genoeg voor Mij bent, geef Ik je een hint over de hoogte van de top drie, zodat je je best kunt doe hierin te eindigen. De beste drie uit 2018 hebben zich zo waardig getoond, dat deze van Mij een speciale ervaring hebben gekregen en hier genoemd worden.

  1. MoneySlave82
  2. RichSubGirl
  3. WaardelozeLul

Geldslaaf gezocht

Denk jij dat je Mijn nieuwe geldslaaf of geldslavin kunt zijn? Denk je dat je het aankunt om aan Mijn wensen te voldoen, heb je genoeg geld beschikbaar en weet je zeker dat je jezelf als menselijke pinautomaat wil laten gebruiken? Ik kan je nu nog niet zeggen of Ik jou wel geschikt genoeg vind. Er is maar 1 manier om daar achter te komen, en dat is jezelf aan Mij aanbieden. Geef duidelijk aan wat jij Me kunt bieden en Ik zal je verzoek in overweging nemen.